Sakarya İlkokulu

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz

Misyon: Türk milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama 08.30 Bitiş 14.35
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (252) 512 1742

WEB - https://milassakaryailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hacı İlyas Mah. Cumhuriyet Cad. No.1 Milas/MUĞLA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Milas

Adres - Hacı İlyas Mah. Cumhuriyet Cad. No.1 Milas/MUĞLA

Ulaşım Şehrin en merkezi konumunda bulunan okulumuza ulaşmak oldukça kolaydır. Şehiriçi minibüslerinin çoğu okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Milas İlçe Merkezindedir.