MUĞLA / MİLAS - Sakarya İlkokulu

Sakarya İlkokulu

Hacıilyas Mah. Cumhuriyet Cad. No1 MilasMUĞLA
Vizyon
Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz
Misyon
Türk milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili
Başlama 13.10 Bitiş 18.00
Klima
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
0 - YOK
Ulaşım
Şehrin en merkezi konumunda bulunan okulumuza ulaşmak oldukça kolaydır. Şehiriçi minibüslerinin çoğu okulumuzun önünden geçmektedir.
Milas
Okulumuz Milas İlçe Merkezindedir.