MİTSO Başkanı Sayın Reşit ÖZER, Okulumuzu Ziyaret Etti

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Reşit Özer okulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Özcan Zengin, Müdür Yardımcımız Müzevver Bilgin, Okul Aile Birliği Başkanımız Melih Kaşkar ve okul öğretmenleri ile görüşerek, okulun restorasyon sürecini yakından takip edeceğini dile getirdi.Sakarya İlkokulu’nun Milas tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Özer, “İlçemiz Milas’ın en önemli eğitim kurumlarından biri olan Sakarya İlkokulu restorasyonunu bizzat takip edeceğiz. Okulumuzun eksikleri ne ise hep birlikte el birliği ile çözeceğiz. Biz TOBB ve MİTSO olarak üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırız” dedi. Okul Müdürümüz Özcan Zengin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, eğitime verdikleri destekler için teşekkür etti. Bizde kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

13.12.2023 151

13-12-2023